Levering binnen 24 uur mogelijk!

Verzenden en retourneren

Vakantiesluiting

Vanaf donderdag 29 juli t/m zondag 15 augustus is Echt Uniek gesloten en zullen er geen bestellingen worden verzonden. Natuurlijk kan je je bestelling wel gewoon plaatsen. Deze zal vanaf 16 augustus in behandeling worden genomen en gelden onderstaande levertijden. Voor vragen zijn wij per mail of what’s app altijd bereikbaar, maar zullen deze op gepaste vakantie-snelheid beantwoorden. 


Levertijden

Niet gepersonaliseerde producten

Voor niet gepersonaliseerde producten die voor 17:00 uur worden besteld en betaald, geldt dat ze dezelfde werkdag worden verzonden. Bij bestellingen van deze producten na 17:00 uur of op feestdagen, geldt dat ze de eerstvolgende werkdag aangeboden zullen worden bij PostNL.

Gepersonaliseerde producten

Bij bestelling van een gepersonaliseerd product zal je altijd eerst via e-mail een ontwerp ontvangen. Dit ontwerp of bericht hierover ontvang je altijd binnen 24 uur na plaatsing van je bestelling. Indien je dit bericht niet hebt ontvangen, kijk dan voor de zekerheid even in je “spam” folder. Mocht je daar ook geen bericht hebben ontvangen, neem dan even contact op via info@echtuniek.nl.

Na goedkeuring op het ontwerp van jouw gepersonaliseerd product gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. De normale levertijd is 2 tot 5 werkdagen na goedkeuring. Mocht je je bestelling eerder willen ontvangen, kies dan voor een “spoedbestelling” bij het product of neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Nederland

Binnen Nederland: Brievenbuspakket: €4,00
Standaard pakket: €6,50
Gratis verzending bij bestellingen boven €200,00

België

Standaard pakket: €9,00
Gratis verzending bij bestellingen boven €200,00

Overige landen

Heb je een bestelling die je graag wilt laten afleveren in een ander land dan Nederland of België? Natuurlijk kijken we graag mee naar de mogelijkheden en maken we hiervoor een passende offerte. Neem hiervoor even contact op via info@echtuniek.nl.

Retourneren / Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Let op! Dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen als deze al deels of volledig zijn gemaakt, zie hiervoor de algemene voorwaarden artikel 6 en 8.) Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Echt Uniek geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@echtuniek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen Retouren / Herroepingsrecht

Producten die je via deze webwinkel koopt die speciaal op maat worden gemaakt volgens de door jouw ingevoerde specificaties kunnen niet worden geretourneerd. Op deze producten is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouradres

Echt Uniek
Rijnauwen 30
4208 BT Gorinchem
Nederland