Levering binnen 48 uur mogelijk

Echt Uniek is Anke & Zo

Het begin van Echt Uniek

Echt Uniek was Carolien & Co.: Carolien had als echt uniek kraamcadeau een houten kist met een afbeelding van een geboortekaartje besteld. Toen deze bezorgd werd, was het een teleurstelling dat er een sticker op de deksel zat. Dit kan anders, dacht ze. Dit kan beter! 

En zo is de zoektocht begonnen naar een zo mooi mogelijke manier van personaliseren zonder stickers. Dit is uitgegroeid naar een Echt Unieke webshop en beschikt Echt Uniek over een lasermachine voor het branden en snijden van verschillende materialen zoals hout, leer en acryl. En een printer waarmee rechtstreeks op deze materialen geprint kan worden. 

Een nieuw hoofdstuk voor Echt Uniek!

Nu is Echt Uniek Anke & Zo. Vanaf februari 2023 run ik, Anke Riemersma, samen met mijn gezin, Echt Uniek. 

Hoe is dat zo gekomen? Al een aantal jaar was ik trouwe fan van Carolien en haar Echt Unieke producten. We wonen in dezelfde stad en kwamen elkaar vanaf 2016 tegen op de basisschool van haar kinderen, waar ik werkte als leerkracht. Ze hielp me als ik binnen mijn knutselprojecten met hout en foto’s tegen dingen aan liep, die ik mooier wilde maken. Zo kocht ik een paar jaar geleden de printer, waar Echt Uniek mee gestart is.

Toen Carolien in november 2022 aangaf het aan een ander te willen overdragen was ik daar beduusd van en durfde niet te dromen dat wij, Bart & ik met onze kinderen, het over konden gaan nemen. Toch is het zover! Vanaf januari leert Carolien me alle kneepjes van Echt Uniek. Ze zal me de komende maanden ook wekelijks helpen om de kwaliteit en kwantiteit zo hoog te houden zoals je gewend bent.

We zijn echt gek op hout!! Het is een warm en natuurlijk product. Bart heeft al onze houten kindermeubels zelf gemaakt en er is in ons huis veel hout te vinden. Zo zijn we als gezin dol op foto’s en hebben in de woonkamer een wand met foto’s op hout. En van onze 5 kinderen zijn er natuurlijk foto’s genoeg. 

Het maken van alle Echt Unieke creaties doe ik naast mijn deeltijdbaan als leerkracht. Het is een mooie combinatie waarbij ik, zowel op school, als met Echt Uniek mijn creativiteit volop kan benutten.

We laseren en printen afbeeldingen en tekst op onder andere hout, karton, acryl, glas, keramiek en leer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw idee zetten we over in een mooi ontwerp. En als het ontwerp helemaal naar jouw wens is dan gaan we van jouw idee een Echt Uniek product maken.

Echt Uniek machines

Echt Uniek staat voor:

  • Eigen ontwerp (of we maken er een samen)
  • Printen en branden alles zelf
  • Oog voor detail
  • Snelle service
  • Mooie afwerking
  • Persoonlijk contact
  • Goede kwaliteit
Borrelplank met tekst gebrand
Houten kist met geboortekaartje en naam - Siem

Echt Unieke producten

Van kraamcadeau tot houten vlaggetjes, enveloppenkisten tot unieke bedankjes voor de juffen en meesters met bijvoorbeeld een unieke theedoos met alle namen van de kinderen uit de klas erop gebrand. En ook natuurlijk ook voor jouw zakelijke Echt Unieke verpakking of relatiegeschenk ben je bij Echt Uniek aan het juiste adres. De keuze is bij Echt Uniek serieus reuze!

Bij alle producten vind je alles wat Echt Uniek maakt. Heb je een idee voor iets Echt Unieks? Heb je iets gezien op Pinterest, FacebookInstagram (@echtuniek) of op een markt en kan je het niet terugvinden op de site? Neem dan even contact op en dan maken we samen een nieuw Echt Uniek product!

Echt Uniek bij Dots Gorinchem
Houten kistje met logo - Van Delft Pepernotenfabriek

Fysieke winkels

De producten van Echt Uniek kan je niet alleen online shoppen, maar ook in een aantal winkels.

Dots. Conceptstore
Langendijk 18
4201 CH Gorinchem

To Cato Concept Store
Dokter H. de Vriesplein 2
4241 BW Arkel