Levering binnen 24 uur mogelijk

Echt Uniek is Carolien & Co.

Carolien

Mijn naam is Carolien Bron en ik run met super veel plezier Echt Uniek. Hierin krijg ik gelukkig veel hulp van niet alleen mijn man Constans (Co), maar ook veel vrienden en zakelijke partners waarmee ik samenwerk.

Ik ben een moeder van inmiddels 3 kinderen, van 11, 9 en bijna 3. Toen ik een aantal jaar geleden op zoek was naar een echt uniek kraamcadeau, had ik een houten kist met een afbeelding van een geboortekaartje besteld. Toen deze bezorgd werd, was het een teleurstelling dat er een sticker op de deksel zat. Dit kan anders, dacht ik. Dit kan beter!

En zo is de zoektocht begonnen naar een zo mooi mogelijke manier van personaliseren zonder stickers. Inmiddels beschikt Echt Uniek over een lasermachine voor het branden en snijden van verschillende materialen zoals hout, leer en acryl. En een printer waarmee rechtstreeks op deze materialen geprint kan worden.

Echt Uniek werkt veel samen, om de productie, verzending en social media allemaal bij te houden. De producten van Echt Uniek zijn ook te vinden in verschillende conceptstores en we staan ook regelmatig op een Swan Market. Als je de kwaliteit wilt behouden waar ik en Echt Uniek voor staat, kan dat niet alleen. Ik ben blij met de mensen om me heen die mij daarbij helpen. Ook werk ik samen om leuke productcombinaties te maken, zoals het poppenhuisje in een koffertje. Dat die samenwerkingen ontstaan maakt het extra leuk.

Echt Uniek machines

Echt Uniek staat voor:

  • Eigen ontwerp (of we maken er een samen)
  • Printen en branden alles zelf
  • Oog voor detail
  • Snelle service
  • Mooie afwerking
  • Persoonlijk contact
  • Goede kwaliteit
Borrelplank met tekst gebrand
Houten kist met geboortekaartje en naam - Siem

Echt Unieke producten

Van kraamcadeau tot houten vlaggetjes, enveloppenkisten tot unieke bedankjes voor de juffen en meesters met bijvoorbeeld een unieke theedoos met alle namen van de kinderen uit de klas erop gebrand. En ook natuurlijk ook voor jouw zakelijke Echt Unieke verpakking of relatiegeschenk ben je bij Echt Uniek aan het juiste adres. De keuze is bij Echt Uniek serieus reuze!

Bij alle producten vind je alles wat Echt Uniek maakt. Heb je een idee voor iets Echt Unieks? Heb je iets gezien op Pinterest, FacebookInstagram (@echtuniek) of op een markt en kan je het niet terugvinden op de site? Neem dan even contact op en dan maken we samen een nieuw Echt Uniek product!

Echt Uniek bij Dots Gorinchem
Houten kistje met logo - Van Delft Pepernotenfabriek

Fysieke winkels

De producten van Echt Uniek kan je niet alleen online shoppen, maar ook in een aantal winkels.

Dots. Conceptstore
Langendijk 18
4201 CH Gorinchem

Mooisch Concept-store
Hoogstraat 5
3111 HA te Schiedam

To Cato Concept Store
Dokter H. de Vriesplein 2
4241 BW Arkel

Twee Ons Geluk
Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM Puttershoek