Levering binnen 48 uur mogelijk

Inspiratie

De inspiratie voor Echt Uniek kreeg ik, Carolien, toen ik een gepersonaliseerde geboortekist bestelde… Deze werd geleverd met een sticker. Een sticker? Dat kan anders. Dat kan beter! En zo kreeg ik inspiratie om mooie houten producten te maken. Houten producten met een mooie afwerking. Gepersonaliseerd met een naam, geboortekaartje, trouwkaart, logo of afbeelding. Wij maken het ontwerp en branden en/of printen het dan op het product met de beste kwaliteit. We hebben geboortekisten, wijnkisten, klokken, borrelplanken, wanddecoratie en ga zo maar door…. De keuze is bij Echt Uniek echt reuze. Laat je inspireren door onze producten en hoe deze worden gebruikt. Wil je ons inspireren met een product wat je bij ons mist. En eigenlijk wel heel Echt Uniek is? Laat het ons weten. We worden graag geïnspireerd!

Houten koffertje met logo gebrand

Derde dinsdag in september houten koffertje – Tante Door

Dit houten koffertje in de stijl van het bekende koffertje van Prinsjesdag is gebrand met het logo van Tante Door van Veldhoven Kipproducten.

Lees meer…

Borrelplank met namen gebrand

Borrelplank voor meester met daarin de handgeschreven namen gebrand van alle kinderen uit de klas

Een Echt Uniek bedankje voor juf of meester is deze borrelplank met daarin de handgeschreven namen van de kinderen gebrand.

Lees meer…

Doopsuiker houten kistje met geboortekaartje Noel

Doopsuiker houten kistje met afbeelding van geboortekaartje

Speciaal voor Noël zijn doopsuiker hebben we dit houten kistje met zijn geboortekaartje mogen maken.

Lees meer…